преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Innerglow представиха нова песен - "Безразличен"

Публикувано на 28 Ноември 2023
 Innerglow представиха нова песен -

След успеха на парчето си „Знак“, Innerglow се вслушаха в желанието на своите фенове и представи още една песен на български език.

Innerglow представиха втора песен на български език. Озаглавена “Безразличен“, тя е с отличително за бандата модерно рок звучене, запомнящ се вокал и китарни рифове.

По музика и текст на Innerglow, “Безразличен“ излиза освен с аудио и с официално видео, което вече може да гледате по-долу:

„Основна тема в новия ни проект е онзи властващ егоцентризъм, който често ни отчуждава от най-близките ни“, споделя вокалистът Тодор Ковачев.

Видеото към новата песен на Innerglow реализира режисьорът и оператор Иван Иванов. Негово дело е и клипът към предишния им сингъл „Mindless Grinding“, но този път видеографът залага на доста по-мрачна стилистика. Главна роля във видеото взима и дългогодишната приятелка на бандата - Кристина Георгиева, на която доверят хореографията и нейното изпълнение.

Премиерата на „Безразличен“ идва след много динамично и успешно лято за тримата от Innerglow, през което тя обиколиха страната с концерти и взеха участие в множество фестивали.

Ключови думи: