преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Images Of Eden ще подгряват W.A.S.P. на 18 май

Американската група идва за първи път в Европа и у нас!

Публикувано на 09 Май 2023
Images Of Eden ще подгряват W.A.S.P. на 18 май
Снимка: BGTSC

Images Of Eden е групата, която ще открие юбилейния коцерт на W.A.S.P. на 18 май. Както знаете празника ще се състои на Арена София, столичен колодрум Сердика в Борисова градина, от 20.00 часа.

Images Of Eden са хеви метъл група от Йорк, Пенсилвания, САЩ. Създадени през 1998 година групата има издадени пет дългосвирещи албума и едно ЕР. Всяко издание е глава от историята на едно житейско пътуване, разказваща за изпитанията и тъмнината, с които всеки от нас се сблъсква. Всяка песен има за цел да вдъхнови слушателя да преодолее тези препятствия. Различната визия, която придава идентичността на Images of Eden, е идеята за черпене на сила и решителност от вярата, която да ни преведе през най-трудните ни моменти. Посланията им са едновременно достъпни за всички, но същевременно говорят на слушателя на много лично ниво.

Не пропускайте това събитие, част от световното турне посветено на 40-годишнината на W.A.S.P.! Изживейте този уникален спектакъл, който ще ни върне Назад към началото!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна.

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Снимка: BGTSC

Ключови думи: