преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hypocrisy и SepticFlesh идват в София на 23 октомври

Публикувано на 08 Април 2022
Hypocrisy и SepticFlesh  идват в София на 23 октомври

Шведските дет метъл екзекутори Hypocrisy ще гостуват у нас на 23 октомври 2022 г. в зала „Христо Ботев“!

Специални гости ще са гръцките метъл ветерани SepticFlesh, а официален съпорт на турнето са канадските машини The Agonist и финландската мелодет/метълкор банда Horizon Ignited.

Mетъл титаните се надигат отново, за да обхванат цяла Европа, като буря и да оставят следа от чисто дет метъл опустошение в 17 държави и 37 града. Worship European Tour 2022 ще започне на 30 септември и ще приключи на 12 ноември.

Hypocrisy имат 30-годишна история с 12 албума, стотици концерти по целия свят и хиляди фенове. Шведска дет метъл банда стартира по волята на един човек Петер Тегтгрен (Hypocrisy, The Abyss, PAIN, ex-Lindemann). След като направи първите демо записи сам и получи оферта от Nuclear Blast, той покани музиканти, с които да сформира истинска група.

Оттогава Hypocrisy постигат успех със своите записи и разтърсващи изпълнения на живо. Развиха се музикално и концептуално. Тежкият и богат звук със закачливи мелодични рифове, смазващи барабани, неясни текстове и многостранни вокални партии, се превърнаха в характерен стил на групата. Дискографията им от дебютния "Penetralia" до актуалния "Worship", през легендарни албуми като "The Fourth Dimension", "Abducted" и "Virus", е наистина вълнуващо метъл пътешествие.

Актуалният албум на Hypocrisy - "Worship" излезе на 26 ноември 2021 г. и далеч надмина всички очаквания. Можете да сте сигурни, че концертите на живо от това турне също ще го направят.

Билети за концерта на Hypocrisy със специални гости SepticFlesh, The Agonist и Horizon Ignited на 23.10.2022 са вече в продажба в мрежата на Bilet.bg

– 50 лв. – за първите 100

– 60 лв. – до деня на концерта

– 70 лв. – в деня на концерта и на място в зала „Христо Ботев“, в случай че има налични

Ключови думи: