преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hellfest обещават "много специален гост" на фестивала тази година

Френският метъл фестивал е с уникален удължен формат тази година

Публикувано на 28 Февруари 2022
Hellfest обещават
Снимка: Hellfest

Френският фестивал Hellfest, който ще се проведе в рамките на 10 дни през юни тази година, грабна вниманието ни с информацията за "много специален гост", който ще замени Faith No More, като хедлайнер на една от фестивалните вечери.

Организаторите на убийствения метъл фестивал споделиха промени в списъка с групи обявени до момента, наложени, заради световните covid ограничения.

В резултат на това от програмата на фестивала отпадат групите: The Wildhearts, Powerflo, Obituary, 3 Teeth, Belzebubs, Numenorean, Of Mice & Men, Justin(e), Legion of the Damned, Hatebreed и Crowbar.

Освен Faith No More, които бяха обявни за хедлайнер на 18 юни, Avanged Sevenfold също отменят своето хедлайнерско участие. Френската прогресив метъл банда Gojira ще заеме тяхното място на основната сцена на 19 юни.

Във връзка с групата, която ще замени Faith No More организаторите споделиха мистериозно:"Неотдавна успяхме да го потвърдим, но ще го обявим през Април. Искахме да намерим група, която всички чакаме да видим от много време за едно специално шоу на Европейски фестивал това лято. Бъдете търпеливи"

Ще очакваме с нетърпение да разберем, кой ще допълни убийствения списък с банди на Hellfest 2022. 

Hellfest 2022 ще се проведе от 17 до 26 юни в градчето Клисон в близост до Нант, Франция. Уникалният удължен формат на събитието ще се случи само тази година, на шесте сцени на фестивала ще излязат около триста и петдесет банди, а билетите бяха разпродадени за рекордно време още миналата година.

Вижте програмата на Hellfest 2022:

Снимка: Hellfest

Ключови думи: