преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гледайте новото видео на No More Many More "Остани човек"

Публикувано на 14 Декември 2023
Гледайте новото видео на No More Many More

No More Many More споделиха новия си видеоклип "Остани човек"

Ефектното видео към „Остани човек“ е дело на режисьора Боян Карамфилов. В него има избрани кадри и от първото му представяне на живо пред фенове преди месеци по време на големия концерт по случай 10 годишнината на групата.

Вчера групата представи новия си студиен албум "Един от тях". С честни думи, силни ангажирани текстове и неповторим стил – право в сърцата на публиката, Методи Кръстев, Радослав Гергов, Камен Александров, Владимир Иванов, Мартин Стоянов-Martist и Гриша Георгиев не спират да разбъркат музикалното статукво у нас.

„Един от тях“ съдържа десет песни и във всяка една липсва компромис със стила и разбиранията на авторите. Под повърхността на характерната за Методи и компания музика и константно силните текстове, в него се отличават и повече дръзки звукови експерименти, перфектната комбинация за нови и стари фенове на No More Many More с включването на бруталните бас линии от Гриша Георгиев, синтове и пиано на Мартин Стоянов-Martist, който се e погрижил и за финалните микс и мастеринг на албума.

Ключови думи: