преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ghost изненадаха феновете с нова песен "The Future Is A Foreign Land"

Дебютният филм на групата тръгва по кината този месец

Публикувано на 21 Юни 2024
Ghost изненадаха феновете с нова песен

Шведската банда Ghost пусна нова песен, озаглавена "The Future Is A Foreign Land". Песента беше обявена чрез социалните мрежи като "новооткрит трак от 1969-та година" и е част от саундтрака на дебютния филм на групата "Rite Here Rite Now".

Групата споделя, че "The Future Is A Foreign Land" е написана от персонажа Papa Nihil, който също "е създал" предишни песни на групата като "Mary On A Cross" и "Kiss The Go-Goat". Въпреки това, този трак досега не е бил пускан официално.

Фронтменът на Ghost, Тобиас Фордж, сподели пред NME за лиричната тема на песента: "Посланието е, че има важен урок, който губим, ако погледнем какво се случва в света сега и как сме стигнали до тук… Ако имаш късмет да гледаш този филм в кино, ти си един от щастливците и трябва да се наслаждаваш на живота, да го прегръщаш и да правиш всичко възможно, за да го направиш по-добър за теб и за всички, които познаваш. Но не забравяй цената, която човечеството е платило през последните 55 години, за да стигне до тук, и какви трудности сме си причинили в борбата за по-добър свят. Песента има за цел да ни накара да се почувстваме благодарени, че можем да се смеем на определени неща и да присъстваме на фикционален рок концерт в този свят."

Режисиран от Тобиас Фордж и Алекс Рос Пери, филмът "Rite Here Rite Now" комбинира невиждани кадри от концерти на Ghost през 2023 година и продължава сюжетните линии от дългогодишната серия "Chapters".

Ключови думи: