преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Foo Fighters ще продължат напред като една "различна" банда

Публикувано на 03 Януари 2023
Foo Fighters ще продължат напред като една
Снимка: facebook.com/FooFighters

Foo Fighters потвърдиха, че ще продължат напред, но като една "различна банда" . В новогодишно обръщение към феновете си, групата се сбогува с "най-трудната и трагична година в историята на бандата".

Ето и текста на цялото съобщение публикувано в социалните канали на групата:

„Докато се сбогуваме с най-трудната и трагична година в нашата история, си спомняме колко сме благодарни за хората, които обичаме и ценим най-много, и за любимите хора, които вече не са с нас.

Foo Fighters бяха създадени преди 27 години, за да представят лечебната сила на музиката и радостта от живота. И през последните 27 години нашите фенове изградиха световна общност, отдадена система за подкрепа, която ни помогна да преминем през най-мрачните времена заедно. Място, където да споделим радостта и болката си, надеждите и страховете си чрез силата на музика. Без Тейлър никога нямаше да станем групата, която бяхме — и без Тейлър знаем, че ние ще бъдем различна група за напред.

„Ние също така знаем, че вие, феновете, означавахте толкова много за Тейлър, колкото и той за вас, и знаем, че когато ви видим отново – а скоро ще го направим – той ще бъде там духом с всички нас всяка вечер.

Foo Fighters“

Тейлър Хоукинс почина на 25 март 2022 година на 50 годишна възраст.

Снимка: Getty Images

Ключови думи: