преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Foo Fighters отмениха всичките си концерти

Публикувано на 30 Март 2022
Foo Fighters отмениха всичките си концерти
Снимка: facebook.com/FooFighters

Foo Fighters отмениха всичките си планирани концерти, след внезапната смърт на барабаниста Тейлър Хоукинс.

Музикантите споделиха специално изявление в социалните мрежи:

"С огромна тъга Foo Fighters потвърждава отмяната на всички наши концертни дати в светлината на зашеметяващата загуба на нашия брат Тейлър Хоукинс. Много съжаляваме, че няма да се видим, както беше планирано, разочарованието е взаимно. Вместо това нека използваме това време да скърбим, да се излекуваме, да бъдем с близките си и да оценим заедно цялата музика и спомени, които създадохме заедно.

С обич,
Foo Fighters“

Барабанистът на Foo Fighters Тейлър Хоукинс почина на петдесет годишна възраст. Новина беше съобщена от групата в събота сутрин(26 март). Музикантът бе открит мъртъв в хотелската си стая в Богота, Колумбия, където групата беше на турне.

Харизматичният Тейлър Хоукинс беше обичан от феновете и музикантите. Той се присъединява към Foo Fighters през 1997 година. Хоукинс е въведен в Залата на славата на рокендрола миналата година като член на групата. Най-скорошната му работа с Foo Fighters включва албума "Medicine At Midnight"(2021), колекция с кавъри на Bee Gees и филма на ужасите на Foo Fighters "Studio 666".

Ключови думи: