преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Five Finger Death Punch са готови със записите на новия албум

Публикувано на 05 Април 2022
Five Finger Death Punch са готови със записите на новия албум
Снимка: You Tube

Five Finger Death Punch са завършили записите на деветия си студиен албум. 

Метъл групата от Лас Вегас, сподели новината в социалните мрежи и публикува ново лирик видео към песента "Brighter Side Of Grey" от албума "F8"(2020)

"Трудно е да повярваме, че последния ни албум "F8" излезе преди повече от 2 години, в началото на 2020 година, създаден във водовъртежа на събития, които доминираха над живота ни и ще оставят следата си в историята ни. Тези от вас, които са запознати отблизо с този албум, сега осънават колко пророчески станаха някои от дистопичните текстове на "F8"" пише в публикацията на групата.

Бандата споделя още, че песента "Brighter Side Of Grey" е важна за албума, но и особено лична за вокалиста Айвън Мууди, който единствен в групата има деца.

Five Finger Death Punch определят още парчето като перфекетн мост към новият им албум, чийто записи са приключили тази седмица.

Записите за предстоящата творба отново са направени в Hideout Recording Studio в Лас Вегас с продуцента Кевин Чуркo, с когото групата работи без прекъсване от 2009-та насам, когато излиза вторият им студиен албум "War Is The Answer".

В допълнение към записа на изцяло нов албум, Five Finger Death Punch наскоро започнаха презаписването на дебютния си диск, "The Way Of The Fist" от 2007 г. Тази година се навършват 15 години от неговото издаване.

Ключови думи: