преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фестивалът Rebel Rebel by The Sea ще се състои на 6 и 7 септември във Варна

Публикувано на 31 Юли 2024
Фестивалът Rebel Rebel by The Sea ще се състои на 6 и 7 септември във Варна
Снимка: Projector Plus

За четвърта поредна година фестивалът за българска авторска музика на Projector Plus REBEL REBEL ще събере най-доброто от алтернативната локална сцена за двудневно събитие на открито.

На 6 и 7 септември в своя летен дом на самия морски бряг в Menthol Beach Bar, REBEL REBEL представя ЦАР ПЛЪХ, АLI, HEPTAGRAM и WOOMB. За второто си издание, By The Sea, фестивалът - празник на таланта, приятелството, оригиналната музика и позитивните вибрации ще пренесе бунтарския си дух във Варна. Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticket Station.

Фестивалът, който първоначално се заражда като визитка на бандите от независимото обединение на артисти Projector Plus през 2021, вече носи собствен заряд и добре разпознаваема за феновете музикална и лирична идентичност. A тази година четирите групи в двата фестивални дни са едни от движещите стихии на българската алтернативна сцена, които носят смайваща световна енергия на живо: Цар Плъх, ALI, Heptagram и Woomb.

На 6 и 7 септември REBEL REBEL се завръща с четвъртото издание на единствения фестивал за българска авторска музика с мисия – пламъкът на независимото изкуство да бъде поддържан с цената на всичко. Защото добрата музика има значение.

Билетите за REBEL REBEL By The Seа Edition, които можете да закупите в мрежата на Ticket Station, са на цени от 30 лв. за еднодневни и от 50 лв. за двудневен билет.

Хлапетата до 13 години влизат без билет, защото имат родители с добър музикален вкус.

 

 

Ключови думи: