преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ето кой стои зад маската Tortilla Man в Slipknot

Публикувано на 17 Март 2022
Ето кой стои зад маската Tortilla Man в Slipknot
Снимка: facebook.com/Slipknot

Slipknot най-после разкриха, кой е перкусиониста стоящ зад маската Tortilla Man. Tortilla Man се присъедини към бандата през май 2019-та. Първата му поява беше във видеоклипа на сингъла "Unsainted".

Групата потвърди самоличността на Tortilla Man със снимка в социалните мрежи, в която той държи табела с посочени дата и час и надпис "Аз съм Майкъл Пфаф".

Майкъл Пфаф в мултиинструменталист познат още с работата си с дуото The Snacks, както и с групата Dirty Little Rabbits на Шон Крахан от Slipknot.

Разкриването на Tortilla Man идва три години след като той заменя дългогодишния беквокалист и перкусионист Крис Фен. Фен, който беше в групата от 1998 г., напусна Slipknot през април 2019 г., след като заведе дело срещу групата, твърдейки, че не получава спреведливо заплащане. През ноември 2020 г. беше съобщено, че делото е било прекратено доброволно.

Slipknot скоро ще издадат нов албум, който вече е записан и в момента се миксира. Предишният им албум "We Are Not Your Kind" излезе през 2019 година.

През ноември 2021 Slipknot пуснаха сингъла "The Chapeltown Rag" - първата им нова музика от две години насам.

Ключови думи: