преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кори Тейлър сподели подробности за новия албум на Slipknot

Публикувано на 03 Февруари 2022
Кори Тейлър сподели подробности за новия албум на Slipknot
Снимка: gettyimages

Всичко в дълго чакания нов албум на Slipknot си идва на мястото според фронтмена Кори Тейлър.

В интервю за предаването Trunk Nation на SiriusXM, Тейлър сподели че албума се очаква да излезе "след три месеца".

"Всичко е завършено и в момента се миксира, което е вълнуващо. Вероятно ще отнеме още....Мисля, че вероятно ще отнеме още три месеца.", казва Кори.

Кори Тейлър споделя още, че обложката е готова и вече имат заглавие, но все още няма да ги обявяват. Скоро ще излезе и първият сингъл от албума.

Интересна подробност, която научаваме още от интервюто на водещия Еди Трънк, е че новият албум ще бъде "като по-тежка версия" на "Vol.3: (The Subliminal Verses)", който излезе през 2004-та година.

"По-мрачен е от "We Are Not Your Kind", но има и много мелодия. На всички казвам, че е като по тежка версия на "Vol.3: (The Subliminal Verses)". Има толкова много текстури и слоеве. Тежките части имат атака, но мелодиите просто те поглъщат; има много страхотни мелодии. Вълнувам се и нямам търпение хората да го чуят", казва Кори Тейлър.

Ние също се вълнуваме!

През ноември 2021 Slipknot пуснаха сингъла "The Chapeltown Rag" - първата им нова музика от две години насам. Песента беше представена за първи път на фестивала на Slipknot - KNOTFEST LOS ANGELES.

Ключови думи: