преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Epica ще свирят на Midalidare Rock In The Wine Valley

Нидерландските симфоник метъли свирят на 2 юли

Публикувано на 06 Март 2023
Epica ще свирят на Midalidare Rock In The Wine Valley
Снимка: Midalidare Rock In The Wine Valley

Създадени от китариста Марк Янсен през 2002 г. под името Sahara Dust, днес Epica са една от най-успешните и разпознаваеми нидерландски метъл групи. Бандата се включва в третото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley, като тя ще свири на 2 юли (неделя), когато хедлайнери са немските легенди Helloween.

Фронтдамата Симоне Симонс започва кариерата си като певица, когато е едва на 17 години и до днес продължава да е основен вокал на Epica. За тези 20 години с групата, тя има издадени осем студийни албума и множество успешни турнета по цял свят. Освен с музиката си Симоне е известна и със своя личен блог в интернет. SmoonStyle е първият блог за красота, създаден от певица от метъл група и достигнал над 9 милиона посетители. За себе си Симоне казва, че може да яде тонове шоколад и затова винаги има някакви бонбони в чантата си.

„С Epica продължаваме да допълваме групите на фестивала и да предлагаме на феновете стилово разнообразни банди. В следващите дни предстои да обявим и третия ни хедлайнер, който ще свири на 1 юли (събота)“, споделят от организаторите.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна. 

Деца до 12 години влизат без билет!
Цените на билетите на този етап са:
- 95 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions
- 95 лева – еднодневен билет за 1 юли с Blind Guardian и Lacuna Coil
- 95 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween
- 150 лева – тридневен билет за целия фестивал

Снимка: Midalidare Rock In The Wine Valley

Ключови думи: