преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте неиздаваната досега песен на Linkin Park - "Lost"

Групата ще преиздаде новаторския си втори студиен албум "Meteora" на 7 април

Публикувано на 10 Февруари 2023
Чуйте неиздаваната досега песен на Linkin Park -
Снимка: You Tube

Linkin Park споделиха анимационен видеоклип към неиздаваното досега парче - "Lost", разбира се с вокалите на покойния Честър Бенингтън. Песента е записана по време на сесиите за втория албум на групата "Meteora"

„Meteora“, новаторският втори албум на Linkin Park, беше издаден през март 2003 г. и включваше световните хитове „Somewhere I Belong“, „Faint“, „Numb“, „Breaking The Habit“ и „From The Inside“. Той е продаден в над осем милиона копия в САЩ и е сертифициран като мултиплатинен, платинен или златен в 15 държави.

За да отбележат двадесетата годишнина от това забележително издание, на 7 април Linkin Park ще издадат разширена версия на албума "Meteora" с включени много бонуси, сред които е и песента "Lost"

Групата загатна за изданието в края на януари, когато сподели часовник с обратно броене на уебсайта си, което изтече на 1 февруари и беше заменено от пъзел, където феновете можеха да търсят улики за това, което предстои.

„Намирането на „Lost“ беше като намиране на любима снимка, която сте забравили, че сте направили, сякаш чакаше подходящия момент, за да се разкрие.“, сподели Майк Шинода.

Ключови думи: