преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Beast In Black идват за първи в път в България на 20 март 2023

Публикувано на 27 Юни 2022
Beast In Black идват за първи в път в България на 20 март 2023
Снимка: Sofia Music Enterprises

Финско – гръцко – унгарската хеви метъл банда Beast In Black най-сетне успя да включи и България в турнето си. Групата пристига в София на 20 март 2023 г. за концерт в зала Христо Ботев.

Още от самото си създаване през 2015 г. Beast In Black бързо набира популярност и се превръща в едно от най-разпознаваемите имена в пауър метъла. Главен виновник за това е китаристът и основател на бандата Антон Кабанен, който до началото на 2015 беше част от друга добре позната група в тези среди – Battle Beast. След раздялата си тях, поради „творчески различия”, Кабанен не губи време и сформира квинтета Beast In Black. Кадифения глас и невероятния вокален диапазон на вокалиста Янис Пападопулус изстрелват бандата до най-високите позиции във финландските музикални чартове, още с първия им албум - „Berserker”.

Турнето „Dark Conncetion Tour 2023” в подкрепа на едноименния албум, който излезе миналата година, най-накрая ще се случи след редица отлагания. Beast In Black са подготвили мощен арсенал от хитове за постоянно растящата им фен база по цял свят и са толкова мотивирани, колкото никога преди.

Официален съпорт на турнето предстои да бъде обявен.

Билети за концерта на Beast In Black на 20 март 2023 са вече в продажба в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:

- 40 лв. за първите 100 билета

- 50 лв. след изчерпване на промо билетите и до деня на концерта

- 60 лв. в деня на концерта и на място в зала „Христо Ботев“, в случай че има останали налични билети

 

Ключови думи: