преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Балканджи с видеоклип към песента "Малка Мома"

Игрив поздрав от група Балканджи по случай Трифон Зарезан!

Публикувано на 14 Февруари 2023
Балканджи с видеоклип към песента
Снимка: Иво Канин

Вижте новото музикално лайв видео на група Балканджи. То е към песента „Малка мома“, представена за първи път на живо от групата на 22 май 2021 година по време на концерта им на откритата „Арена София“.

Музиката и текста на песента „Малка мома“ са народно творчество пресъздадено с нов аранжимент и е закачлив комплимент на Балканджи към феновете. Представянето му точно днес е игрив поздрав към всички, които празнуват днес и почитат българските традиции.

Също така днес, 14 февруари се навършват точно 14 години от представянето на албума „Змей“ на сцената на кино „Влайкова“.

Напомняме, че много скоро Балканджи ще изнесат превърналия се в традиционен мартенски концерт по случай идването на Баба Марта. Той ще се състои на 1 март от 20:00 часа и ще се състои в столичния клуб Mixtape 5. Гости на събитието ще са друга популярна фолк-рок формация Орендъ.

Билети за концерта се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

 

Ключови думи: