преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Българската банда Caliberty ще подгрява Deep Purple в София

Пускат в продажба още билети за концерта рок ветераните

Публикувано на 23 Май 2022
Българската банда Caliberty ще подгрява Deep Purple в София
Снимка: Вероника Петрова, Андон Георгиев

Българската хард рок група Caliberty e избрана лично от Deep Purple да подгрява концерта на рок легендите в София на 29 май.

Сформирани през 2019-а, Caliberty създават музика в класически хард и хеви рок стил с леки гръндж влияния от 90-те години на 20-и век. Членовете на групата са Джейми Рашед (вокал), Алекс Валериев (китари), Антон Tonzy Пиперов (бас китара), Alex Van Lazarov (барабани). В момента бандата планира турне, на което да представи дебютния си албум с изцяло авторска музика. Преди това обаче ще сбъднат една своя мечта, а именно да свирят на една сцена с легендарните Deep Purple.

„За нас е чест и огромна привилегия, че получихме възможността да подгряваме една от най-добрите банди в историята на музиката. Нямаме търпение да се срещнем с DEEP PURPLE и с публиката, сигурни сме, че шоуто ще е незабравимо”, споделя група Caliberty.

Поради огромния интерес към концерта на легендарните DEEP PURPLE организаторите пускат в продажба билети за втори балкон в зала „Арена Армеец“. Събитието ще се проведе тази неделя, 29 май. Билетите са в продажба от днес в мрежата на Eventim

Ключови думи: