преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Б.Т.Р. споделиха нов сингъл с участието на Иван Лечев - "Там където"

Публикувано на 28 Септември 2023
Б.Т.Р. споделиха нов сингъл с участието на Иван Лечев -
Снимка: БТР PR

„Там където“ е пореден съвместен сингъл на Б.Т.Р. с участието на популярни имена от българската рок сцена. След успеха на „Не за мен“ с Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците“ и „Вяра“ с „Ахат“, бандата представя „Там където“ с участието на Иван Лечев.

Автор на музиката и текста е Славчо Николов. Видеоклипът е заснет по негова идея и реализиран със съдействието на фондация „Звезди под звездите“ и община Тутракан. Режисьор и оператор на клипа е Бисер Овчаров - Барни.

Видеоклипът илюстрира онези искрени моменти от приятелството, които не са подвластни на времето.

Освен с поредното шесто парче в „Пъзел“-а с песента „Там където“, бандата ще зарадва феновете си и с много концерти.

На 13 октомври, в зала 1 на НДК е съвместният концерт на Б.Т.Р. със симфоничния оркестър на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново, под диригентската палка на Георги Патриков, на който за първи път, почитателите на Б.Т.Р. ще чуят песните от 30 годишната история на групата в нови аранжименти, адаптирани за рок група и симфоничен оркестър.

Билетите за концерта бяха изкупени два месеца преди събитието. Момчетата благодариха с пост във ФБ страницата си на почитателите си и светкавично обявиха нова дата за самостоятелен концерт - 24 ноември, Sofia Live Club, който ще даде старт на предстоящото национално турне на бандата - „30 години Б.Т.Р.“.

Билети за концерта на 24 ноември- в мрежата на EVENTIM.

Ключови думи: