преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Arch Enemy споделиха нов сингъл "In The Eye Of The Storm"

Публикувано на 14 Юли 2022
Arch Enemy споделиха нов сингъл
Снимка: Getty Images

Мелодик дет метъл бандата Arch Enemy сподели сингъла "In The Eye Of The Storm". Парчето е част от единадесетия студиен албум на групата "Deceivers", който ще излезе на 12 август, чрез Century Media Records.

Майкъл Амот, основател на Arch Enemy коментира: „„In The Eye Of The Storm“ е песен, изградена около хипнотизиращ риф и груув, който просто крещи да бъде изпълнен на живо! Да заснемем видеото в Берлин, Германия с новият за нас режисьор Мирко Вицки беше супер готино преживяване, а резултатът е не по-малко от изумителен!"

През май Arch Enemy издадоха нов седем-инчов сингъл, "Sunset Over The Empire", като заглавната песен също ще се появи в албума "Deceivers". Официалният музикален видеоклип към "Sunset Over The Empire", режисиран от Grupa13, беше достъпен същия ден.

В скорошно интервю за Tampa Bay Creative Loafing, певицата на Arch Enemy Алиса Уайт-Глъз сподели решението на групата да издава повече сингли от обикновено този път.

„Мисля, че през последните няколко години всеки трябваше да преосмисли как да издава заради начина, по който музиката се консумира сега“, казва тя. „Влагаме еднакво време във всички песни, но само две или три от тях биваха подчертавани като сингли. Това не означава, че останалите песни не отнемат толкова много време, енергия и сърце, за да бъдат създадени. Имаме фенове, които знаят всяка една песен, но искаме да дадем възможност на хората да открият малко повече за нашия звук."

Ключови думи: