преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Alter Bridge обявиха европейско турне с Halestorm и Mammoth WVH

Публикувано на 27 Април 2022
Alter Bridge обявиха европейско турне с Halestorm и Mammoth WVH

Рок титаните Alter Bridge обявиха турне в Европа и Обединеното кралство през есента на 2022 година.

Обиколката озаглавена "Pawns & Kings" ще продължи шест седмици и ще премине през 18 държави. Първото шоу ще бъде на 1 ноември в Хамбург, Германия.

Alter Bridge в момента работят усилено върху записването на седмия си студиен албум. Предишният албум на групата "Walk The sKy" излезе през 2019 година и достигна първи позиции в рок класациите по цял свят.

Специални гости на турнето ще бъдат носителите на Грами Halestorm. Групата на Лизи Хейл ще издаде своя пети студиен албум "Back From The Dead" на 6 май.

Бандата на Волфганг Ван Хален (синът на Еди Ван Хален) Mammoth WVH ще подгряват публикат всяка вечер с песни от своя дебютен албум. Американската рок банда получи Грами номинация за "Най-добра рок песен" тази година за песента "Distance"

Фронтменът на Alter Bridge Майлс Кенеди заяви: "Alter Bridge се завръщаме в Европа и Великобритания тази зима с нашите приятели Halestorm и Mammoth. Това ще бъде едно разтърсващо земята рокендрол преживаване. Не го пропускайте!"

Вокалистката на Halеstorm Лизи Хейл коментира: „На всички наши европейски изроди, липсвахте ни и сме много щастливи да съобщим, че най-накрая ще прекосим океана, за да ви видим отново! Този път споделяме сцената с нашите приятели - легендарните Alter Bridge, и единствения и неповторим Mammoth WVH! Не искате да пропуснете това шоу!"

Ето и списъкът с градовете, които турнето "Pawns & Kings" ще посети:

Ключови думи: