преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ахат и Джо Лин Търнър готвят национално турне през септември

Шест града и много изненади са събрани под надслова Rock&Roll Forever

Публикувано на 30 Март 2023
Ахат и Джо Лин Търнър готвят национално турне през септември

Любимата на всички ни рокгрупа Ахат и вокалният титан Джо Лин Търнър (екс-Rainbow/Deep Purple) обединяват отново сили за съвместно турне – то ще обиколи най-големите градове на България в средата на септември. Продуцент на турнето е SME, а това ще бъде и първо представяне на живо у нас на последния студиен албум на Търнър, “Belly of the Beast”, излязъл през 2022 г.

„Стари приятели сме с Джо – разказва вокалистът Звезди Керемидчиев – и лесно се обединихме зад тази идея, тъй като не сме били на сцена заедно от 2018 г. и онова голямо шоу в НДК. Той има нов албум, нова визия, изобщо е силно мотивиран да сподели новата страница в своята дълга и славна кариера. А ние сме си мотивирани просто от принципа „шило в торба не стои“, ха-ха. Свири ни се, пее ни се, искаме да тресем глави заедно с феновете пред сцената. Независимо какви са цифрите в ЕГН-то. Работим и върху нови песни, но изненадите ще запазим за самите шоута. Гарантираме, че ще са нещо различно и готино!“

Определено сътрудничеството на популярните български рокаджии и певец от ранга на Джо Лин Търнър прави тура им едно от най-интересните събития в музикалния афиш на България тази есен.

Програмата на турнето, символично озаглавено ROCK&ROLL FOREVER, включва:

10 септември – ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ДКС „Васил Левски“

11 септември – РУСЕ, „Арена Русе“

12 септември - ВАРНА, Летен театър

14 септември – БУРГАС, Летен театър

15 септември – Пловдив, Летен театър, парк „Бунарджика“

16 септември – София, Парк център „Юнак“

Билети за AХAT & JOE LYNN TURNER – ROCK & ROLL FOREVER TOUR могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и са в продажба на цени от 50 до 80 лв. 

Ключови думи: