преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джеймс Хетфийлд празнува роджен ден днес! Той навършва петдесет и осем години.

Междувременно „Nothing Else Matters“ на Metallica премина границата от 1 милиард гледания в YouTube

Публикувано на 03 Август 2021
Джеймс Хетфийлд празнува роджен ден днес! Той навършва петдесет и осем години.

Джеймс Хетфийлд, легендарният фронтмен и китарист на Metallica, навършва 58-годишна възраст днес! В продължение на четири десетилетия той оглавява най-голямата метъл банда на планетата и е обиколил света много пъти, за да радва хиляди фенове с неизтощимата си сценична енергия.

Детството на Хетфийлд не е от леките, а той е отгледан в семейство, което е стриктно религиозно. Самият музикант минава през редица тежки събития в живота си – загубата на Клиф Бъртън през 1986-а е едно от тях, както и борбата със зависимостите. Джеймс Хетфийлд има престои в рехабилитационни центрове, а последният дори не беше толкова отдавна. Той е трябвало да се справя и с гнева си, който е бил на път да раздели Metallica преди време, което пък е описано в документалния филм „Some Kind Of Monster“.

С Metallica той има осем награди Грами, а бандата е продала над 125 милиона албума по света, разби и рекордите за най-голямо турне.

Пожелаваме на Джеймс Хетфийлд тежките моменти да са останали в миналото, а той да е здрав и продуктивен още дълги години!

Междувременно неговата банда – Metallica, отбеляза още едно постижение. Хитът „Nothing Else Matters“ премина границата от един милиард гледания в YouTube!

Ключови думи: