преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Биографичният филм за Шарън и Ози Озбърн намери студио

Зад проекта застават Sony Pictures и Polygram Entertainment

Публикувано на 22 Октомври 2021
Биографичният филм за Шарън и Ози Озбърн намери студио
Снимка: Photo by Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy

Идеята за биографичен филм за Ози и Шарън Озбърн се превръща в реалност, след като двойката избра историята им да бъде разказана от Sony Pictures и Polygram Entertainment.  

Все още неозаглавеният филм ще изследва отношенията между Принца на Мрака и неговата съпруга, която е и негов дългогодишен мениджър.

Докато Шарън навигираше кариерата на Ози зад кулисите, помагайки му да стартира соло акриера и да създаде впоследствие фестивалното турне Ozzfest, тя самата се превърна в звезда на екрана, заедно с останалата част от семейството, чрез участието си в успешния риалити сериал „The Osbournes“ в началото на века.

Според „Variety“, сценарият на филма се пише от номинирания за Оскар Лий Хал, които стои зад „Billy Elliot“, „Rocketman“, „War Horse“, „Victoria & Abdul“.

„Взаимоотношенията ни често са били бурни, откачени и опасни, но нашата неугасваща любов ни задържа заедно“, коментира Шарън Озбърн. „Въодушевени сме да си партнираме със Sony Pictures и Polygram, за да разкажем историята ни на големия екран“.

Шарън, заедно с децата на двойката – Джак и Ейми, са продуценти на проекта чрез собствената си компания Osbourne Media.

Ключови думи: