преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Red Hot Chili Peppers почти са завършили новия си албум

Членовете на бандата казват, че той е „различен и нов“ и са „щастливи с резултата“

Публикувано на 14 Октомври 2021
Red Hot Chili Peppers почти са завършили новия си албум
Снимка: Clara Balzary / Press

Red Hot Chili Peppers са „почти готови“ със следващия си студиен албум! Той ще бъде първи за бандата с китариста Джон Фрушанте от 2006-а насам, когато бандата пусна „Stadium Arcadium“.

Барабанистът Чад Смит заяви в ново интервю за „Rolling Stone“, че членовете на групата „се спогаждат отлично“ и „наистина се изслушват един друг по един нов начин“.

„Джон вече е с нас от известно време“, казва Смит, „така че това вече се усеща като напълно естествено...той работи здраво, всички ние работим здраво, но той носи допълнителна магия“. Фрушанте се завърна в Red Hot Chili Peppers през 2019-а година.

Според Чад Смит новата музика звучи различно, особено на фона на това, че Джон Фрушанте е обратно в групата след десетгодишна пауза. Той обаче допълни, че музиката „звучи като нас четиримата, защото има специална химия между нас“ – „Звучи като Red Hot Chili Peppers, но е различно и ново...и за мен това е страхотно. Наистина новата музика много ни харесва и сме горди с нея“.

Все още не е ясно кога точно можем да очакваме дванаейсетия студиен албум на бандата, но Смит допълни, че той ще излезе преди бандата да потегли на голямото си стадионно турне в средата на следващата година.

Ключови думи: