преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Wolfheart със самостоятелен концерт в София на 9 май 2024

Публикувано на 27 Ноември 2023
Wolfheart със самостоятелен концерт в София на 9 май 2024

Wolfheart идват за своя първи хедлайнерски концерт у нас! Ако трябва да ги опишем с една дума, то тя е „жестоки”! Турнето, представящо последният им албум “King Of The North” ще премине през София на 9 май и ще се състои в клуб „Mixtape 5“.

Wolfheart са една от най-добрите северни метъл банди. Не са случайни и двете им фестивални участия у нас, първото от които на Sofia Metal Festпрез 2016 година. Тогава групата на Tuomаs Saukkonen бе една от многото приятни изненади въпреки, че беше едва три годишна и след издаден втори албум.

Не пропускайте първият самостоятелен концерт на Wolfheart - една от най-добрите мелодични дет метъл групи!

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, но ако са останали. Обърнете внимание, че с наближаването на събитието цената на билетите ще расте от 40 до 55 лева. Промо-билети ще се продават до 1 декември, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Ключови думи: