преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

This Burning Day и Mania с два съвместни концерта

Публикувано на 29 Януари 2024
This Burning Day и Mania с два съвместни концерта

Софийската Metalcore/Djent банда This Burning Day и Лондонската Rock/Metalcore група Mania се обединяват за два концерта в Пловдив и София. Пловдивската дата е на 23 февруари в клуб Under City, а столичната – 24 февруари в клуб Mixtape (B-Side).

Специални гости и на двете събития ще бъдат Nu-Metal/Shoegaze групата Mothmankiller.

След една от най-активните си години, изпълнена с множество концертни изяви и първи дългосвирещ албум, This Burning Day започват 2024 г ударно с двете концертни дати. Групата споделя, че кипи усилена подготовка и всички замесени правят нужното двете събития да са запомняща част от началото на годината!

Добромир Василев, вокалист на MANIA споделя – "С момчетата от TBD подготвяме тези събития от известно време, и сме супер развълнувани, че те вече са факт! Това е първа изява на MANIA извън Великобритания, което прави двата концерта още по-специални за нас!"

Калин Велчев споделя, че феновете трябва да са готови за едно интересно и различно преживяване. Между всички замесени групи, концертите се очертават интересен микс от Metalcore/ Pop/ Rock и Nu-Metal, поднесени с много енергия!

Ключови думи: