преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Devil Wears Prada обявиха нов албум

Вижте новия им видеоклип "Salt"

Публикувано на 09 Юни 2022
The Devil Wears Prada обявиха нов албум
Снимка: You Tube

The Devil Wears Prada ще издадат своя осми студиен албум "Color Decay" на 16 септември, чрез Solid State. Вижте официалния видеоклип към новото парче "Salt", сингъл от предстоящата творба.

""Salt" e песен за опитът да продължиш напред, когато имаш чувството, че нищо никога не се променя, дори когато привидно си направил всичко както трябва" коментира групата. "Това е парчето, с което се потопихме дълбоко в това, в което се превърна "Color Decay".

Изданието Revolver определи "Color Decay" като един от "50-те най-очаквани албуми на 2022 г".Албумът идва три години след последната студийна творба на групата "The Act" от 2019-та година.

През 2021 година музикантите записват дистанционно дванадесетте песни в "Color Decay", а в ролята на продуцент влиза клавиристът на групата Джонатан Геринг. Вижте заглавията на песните в албум по-долу в новината.

The Devil Wears Prada ще потеглят на турне в САЩ в края на лятото. Обиколката им ще започне на 4 август в Милоуки, Уисконсин и ще продължи до 11 септември в Данвил, Калифорния. Специални гости на турнето ще бъдат групите Stray From The Path и Dying Wish. НА концерите групата ще изпълни изцяло двете "Zombie" EP-та, както и селекция от най-големите им хитове.

"Color Decay" съдържание:

1. Exhibition
2. Salt
3. Watchtower
4. Noise
5. Broken
6. Sacrifice
7. Trapped
8. Time
9. Twenty-Five
10. Fire
11. Hallucinate
12. Cancer

 

Ключови думи: