преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Terravore ще открият концерта на Vio-Lence в София

Макс Мейхем поема баса на култовата банда от Бей Ериа за концерта им в клуб Mixtape 5 на 29 март!

Публикувано на 19 Март 2024
Terravore ще открият концерта на Vio-Lence в София

Родните Terravore ще открият първия концерт на култовите Vio-Lence у нас на 29 март от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape 5!

Terravore е траш метъл банда с корени в недалечната 2015 година. Обиколили няколко пъти родните клубни сцени, с участия на множество родни фестивали с имена като Testament, Kreator, Nervosa, Bio-Cancer и много други, с два дългосвирещи и два мини-албума зад гърба си бандата успя да се наложи като една от най-уважаваните екстремни формации у нас. На представянето им на 29 март ще чуем и част от, излизащият на същата дата, трети дългосвирещ албум озагравен "Spiral of Downfall".

В последните месеци Vio-Lence преминаха някои трудности като това, че се разделиха с Фил Демел и Айра Блек, а Кристиан Олде Волберс (ex-Fear Factory, ex-Korn) е със сериозни здравoсловни проблеми и му предстои тежка операция, която няма да му позволи да пътува известно време. Вече всичко е наред и в състава на групата е основателят и вокалист Шон Килиън, барабанистът на Exmortus Адриан Агилар, китаристът на Fueled By Fire Марио Салседо, а само за тези няколко мартенски дати към групата ще се присъедини и басистът на Evil Invaders Макс Мейхем!

Ключови думи: