преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Последни новини за концерта на Vio-Lence

Култовата банда от Бей Ериа пристига в състав на супергрупа!

Публикувано на 28 Март 2024
Последни новини за концерта на Vio-Lence
Снимка: BGTSC

Концертът на Vio-Lence и Terravore, който ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ този петък(29.03.2024) ще се проведе при следната програма:

19:00 часа ще отворят вратите за посетители
20:00 часа Terravore
21:00 часа Vio-Lence

Основателят и вокалист Шон Килиън води със себе си барабанистът на Exmortus Адриан Агилар, китариста на Fueled By Fire Марио Салседо и Макс Мейхем Evil Invaders, който ще е на баса в тази екстремна вечер!

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Билетите можете да намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус се зачитат като легални само когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

Ключови думи: