преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sofia Metal Fest се мести на откритата сцена на Арена София

Публикувано на 18 Април 2022
Sofia Metal Fest се мести на откритата сцена на Арена София
Снимка: BGTSC

Фестивалът Sofia Metal Fest, който ще се състои на 14 май тази година ще се проведе на откритата сцена Арена София, столичен Колодрум в Борисова градина, вместо в столичния клуб Joy Station.

Промяната се налага поради повишения интерес към събитието и предимствата, които новата локация предлага – по-голяма площ, открити барове с храни и напитки, удобен градски транспорт и откритото небе с цялото си очарование, независимо от времето.

На това издание на Sofia Metal Fest ще видим страхотните Moonspell, Dark Tranquillity, Ensiferum, Pyogenesis и родните Gwendydd.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg.

След Великденските празници предстои промяна в цената на билетите!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Организатор на събитието е BGTSC. То ще се проведе съгласно изискванията на Министерство на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.

Ключови думи: