преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sofia Metal Fest 2024 е тази събота

Три легендарни банди излизат на една сцена

Публикувано на 23 Юли 2024
Sofia Metal Fest 2024 е тази събота
Снимка: BGTSC

Фестивалът Sofia Metal Fest ще се състои тази събота, на 27 юли, на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ. Определението за това издание "По-зрелищен, по- мощен, по-разтърсващ" е най-краткото и точно описание за това, което ви очаква и този път!

Вратите за публика ще отворят в 17.30 часа, а ето и програма след това:
17:30 – Eric Hutchence
18:25 – Maltworm
19:05 – Pestilence
20:15 – Testament
21:45 – Behemoth

Групите идват с мърч и музика на различни носители, а на баровете ще има разнообразна храна и напитки. Дизайнът на фестивалната тениска и постера тази година е на Нико Петрас, а ограничени количества може да намерите на мърч щанда.

Организаторите от BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Събитието ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Застрашаващи здравето на околните и опасни предмети (оръжие, чадъри, бутилки и др.) няма да бъдат допускани. Неакредитирани лица с професионална техника, антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация също няма да бъдат допускани.

Децата до 10 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн ТУK.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна.

Ключови думи: