преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Слаш, Майлс Кенеди & The Conspirators с нов видеоклип "April Fool"

Публикувано на 06 Май 2022
Слаш, Майлс Кенеди & The Conspirators с нов видеоклип
Снимка: Getty Images

Най-новият албум Слаш, Майлс Кенеди & The Conspirators - "4", излезе на 11 февруари, чрез "Snakepit Records" и "Gibson Records.

Това е пети соло албум за Слаш и четвърти с Майлс Кенеди, Брент Фиц, Тод Кернс и Франк Сидорис. Албмуът е записан в историческото RCA Studio A в Нешвил, Тенеси с продуцента Дейв Коб, като групата си е била поставила за цел да запише 10 песни за 10 дни.

Вижте най-новия видеоклип на китарната легенда към песента "April Fool", която вокалистът Майлс Кенеди определя като едно от любимите му песни.

„„April Fool“ има известна самонадеяност. Това е още едно от любимите ми парчета. Лирически, това е песен за това да спрем да се изиграваме и да се смеем последни в края на деня.", споделя Майлс.

Слаш, Майлс Кенеди & The Conspirators ще издадат своя първи двоен лайв албум "Live At Studios 60" на 18 юни. Албумът ще излезе в лимитирана серия от 2250 копия и ще съдържа изпълнението на песните от последния им албум "4" плюс четири допълнителни парчета, всички те записани на живо в Studios 60 в Лос Анджелис.

Ключови думи: