преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Шведите Solence се присъединяват към Hills Of Rock – Sofia Edition 2022

Групата е избрана от Five Finger Death Punch и става част от двудневния рок фест в Парка на летище София този уикенд

Публикувано на 27 Юни 2022
Шведите Solence се присъединяват към Hills Of Rock – Sofia Edition 2022
Снимка: Fest Team

Софийското издание на най-големия български рок фестивал Hills Of Rock добавя към програмата си още една банда – това са шведите Solence. Те са групата, предпочетена от самите Five Finger Death Punch за шест дати от европейското им турне. Припомняме, че Hollywood Undead отпаднаха от турнето на американците, в това число - и от фестивала в София, по логистични причини.

Със Solence, които се самоопределят като наелектризиращо рок и метъл преживяване, програмата за първия голям рок фестивал за 2022 е финализирана. Пълният ред и часове на излизане на бандите са ТУК.

Solence споделиха с последователите си в социалните мрежи: „Много сме развълнувани да се присъединим към Five Finger Death Punch за шест шоута в Европа! Това ще бъде лудо – първите ни концерти от 6 години и не можем да измислим по-забавен начин да се върнем на сцената отново!“

Solence е шведска рок група от Стокхолм. През 2014 г. групата публикува първите си кавъри в канала си в YouTube, а сега – авторските им парчета са в топ 50 Active Radio в САЩ и основните плейлисти на аудио платформите. Групата има над 100 милиона свирения на всички платформи и почти 140 000 абонати само на Spotify. Звукът им е модерен и атрактивен с подчертано епични припеви, мощни мелодии и стегнат груув.

Solence се присъединяват към Five Finger Death Punch, ILL NIÑO, Dubioza Kolektiv, Sisters Of Mercy, Bazzookas, Koza Mostra, Kultur Shock и Odd Crew на фестивала на 2 и 3 юли 2022 в Парка на летище София.

Билети за Hills Of Rock - Sofia Edition можете да намерите: ТУК! 

Ключови думи: