преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Шоуто Electric Guitarlands идва в у нас на 11 май

Публикувано на 06 Февруари 2023
Шоуто Electric Guitarlands идва в у нас на 11 май
Снимка: BGTSC

Шоуто Electric Guitarlands идва за пръв път у нас. Четирима от най-добрите китаристи в света на рок музиката ще свирят в столичния клуб Mixtape 5 на 11 май тази година. 

Групата се състои от:
- Майкъл Анджело Батио Легендарният шредер от Чикаго, настоящ китарист на Manowar и бивш член на Nitro
- GUS G Великият гръцки китарист свирил с Ози Осбърн от 2009 г. до 2017 г. и фронтмен на Firewind
- Роуън Робъртсън nа 17-годишна възраст е вербуван от Рони Джеймс Дио да се присъедини към групата му. За кратко време заедно с DIO постига световна слава и признание като един от най-талантливите китаристи за всички времена.
- Анди Мартонджели е един от най-известните италиански шредери, китарист, композитор, продуцент и преподавател, член на групата David Ellefson.
- Франческо Капоралети, познат ни от групата на Vinnie Moore ще е на баса.
- Роберто Пирами, който познаваме като барабанист във формациите на VinnieMoore и Michael Angelo Batio и талантливия вокалист Рикардо Курци.

Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти, но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen, Megadeth, Pantera и др. По време на двучасовото шоу ще се насладим и на легендарното соло на Батио изпълнено на уникалната му двойна китара.

Билетите ще влязат в продажба след 12:00 часа на 6 февруари онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цени на билетите до 10 февруари, включително ще са 40 лева! След това и до деня на концерта ще са по 45 лева. В деня на събитието и при налични места в клуба цената ще е 50 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Снимка: BGTSC

Ключови думи: