преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Подробности за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ тази събота

Публикувано на 23 Май 2022
Подробности за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ тази събота
Снимка: BGTSC

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Веселин Веселинов - Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) са в трескава подготовка за старта на летния сезон на открито в София. Музикантите имат редица концерти из страната, но първата среща с почитателите им в столицата ще се състои на 28 май 2022 година на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Концертът ще включва най-известните и познати хитове на Стефан и компания, както и песни от миналогодишния албум „Жълт код“. Наскоро бе пуснато и завладяващото видео към песента “Там да сияе то”. Както всяка изява на петимата музиканти, тази също ще е заредена с много емоции, песни и танци! Публиката ще има възможност да се подкрепи с храни и напитки от специално обособените барове, организирани от домакините от Арена София.

За настроението на публиката преди стъпването на сцената на Стефан и компания ще се погрижи DJ VaGro. Утвърденият български диджей Васко Громков е известен и като изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, който се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts, са в продажба в мрежата на Eventim и Билет Бг. Цената на билет е 30 лева, а на 28 май ще бъде 35 лева.

Ако имате закупени билети за отложения концерт от 9 септември миналата година, можете да ги използвате без презаверка за настоящата дата.

На територията на Арена София няма да се допуска внасянето на застрашаващи здра-вето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоа-парати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални запис-ващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа на Арена София или свалена предварително от ТУК.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попъл-нена декларация.

Вратите за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко на 28 май отварят в 18 часа!

 

Ключови думи: