преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с необичаен Коледен концерт в Зала 1 на НДК

Групата започва работа по нов албум

Публикувано на 13 Юли 2023
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с необичаен Коледен концерт в Зала 1 на НДК

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще изпратят лятото на 5 декември с един необичаен Коледен концерт в зала 1 на НДК. Специална плажна зона с чадъри, шезлонги и пясък ще бъде изградена пред сцената за всички онези, които не искат лятото да си отива.

Освен това бандата скоро влиза в студио и започва работа по предстоящия си нов албум, песни от който за първи път ще бъдат представени именно на Коледния концерт.

„Ще опитаме да съчетаем концертите това лято с репетирането на новите песни. Трудно е, но точно пътуванията могат да се превърнат в най-голямото вдъхновение. Имам много идеи, които сега трябва да канализирам и на 5 декември да ги покажем на публиката“, споделя Вълдобрев.

Билетите влизат в продажба от днес, 13 юли. Ексклузивни 300 билета ще бъдат налични до края на месеца или до изчерпване на количествата. Те ще са на промоционална цена от 39 лв. и ще важат за всички зони по избор, без плажната зона, която е само 100 шезлонга и е на цена от 79 лв. Децата до 7 години влизат без билет и без право на място, а децата между 8 и 14 години влизат с 30% отстъпка.

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, 5 декември 20:00 часа, зала 1 на НДК. Билети в мрежата на Eventim.

Ключови думи: