преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Подробности за концерта на Балканджи и Орендъ в сряда

Публикувано на 27 Февруари 2023
Подробности за концерта на Балканджи и Орендъ в сряда
Снимка: BGTSC

Концертът на Балканджи и Орендъ ще се състои тази сряда, 1 март, в столичния клуб Mixtape5 при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
20:00 часа – ОрендЪ
21:00 часа - Балканджи

Освен мартеничка за всеки и богат избор от размери на тениски, Балканджи са подготвили и нова песен, която ще чуете за първи път на този концерт!

Преди дни групата официално покани феновете си. Вижте приветствието им тук:

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, Bilet.bg и Grabo.bg в цялата страна. Билетите закупени по електроне път не е необходимо да бъдат разпечатани, а могат да бъдат сканирани директно от телефона или таблета.

До 28 февруари, включително, цените на билетите ще са 20 лева! В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 25 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Ключови думи: