преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

P.I.F. споделиха видеклипът към новата версия "Приказка"

Публикувано на 30 Април 2024
P.I.F. споделиха видеклипът към новата версия

P.I.F. споделиха видеоклипът към новата и силно емоционална версия на легендарната си песен „Приказка“.

Любов, светлина и бушуващи емоции на радост и тъга струят от новия запис, в който участва плеяда от популярни изпълнители, пътищата на които по един или друг начин са се пресекли с този на Димо.
Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Свилен Ноев (Остава), Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева-Велева (Силует), Владо Михайлов, Ерсин (Jeremy), Али(Ali) и Тодор Ковачев (Innerglow) застават пред микрофоните и камерата, с което засвидетелстват уважението и любовта си към Димо, и дават нов живот на емблематичната песен.

„Решихме да съберем приятели, които са свързани с Димо, работили са с него, и да запишем съвсем ново аудио и видео към песента "Приказка" заедно с тях. По ирония на съдбата през 1998г. с Димо записахме парчето в студиото на Милчо Кацаров и сега 26 години по-късно, записа на новия вариант отново се случи на същото място, което вече се казва - Renewsound Productions“ – разказва Иван Велков – китарист и съосновател на P.I.F.

Със снимките на видеото се заема "Премиер Студио", а режисьор е един от близките приятели на Димо - Николай Мутафчиев.

Премиерата на новия клип беше на 25 април по време на специално събитие в столичен клуб. След техническо забавяне видеоклипът е наличен и онлайн. Гледайте го по-долу:

Ключови думи:
pif