преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Окончателно се отменя концертът на In Flames в София

Публикувано на 05 Юли 2022
Окончателно се отменя концертът на In Flames в София
Снимка: Nuclearblast.com

Концертът на In Flames в София обявен още през 2019 и пренасочван двe последователни години, заради пандемията от Covid-19, няма да се случи през 2022 и окончателно се отменя!

След многократни и неуспешни опити концертът да се пренасочи за 2022 година, мениджмънтът на In Flames взе решение да отмени всички планирани концерти от турнето на бандата в Източна Европа и Балканите окончателно.

Това решение дава зелена светлина за започване на процедура по връщане на закупените билети.

Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени по един от следните начини считано от 06.07.2022:

-Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат върнати по сметките на клиентите, през които са платени. За целта е нужно да изпратите на и-мейл: [email protected] снимка на билета, на която ясно се вижда номера на поръчката и номера на билета/билетите. Нужно е да потвърдите дали картата, от която е закупен билетът е активна. Ако не е активна вече картата ви, моля посочете три имена и банкова сметка, по която да се наредят парите. Мейлът следва да бъде изпратен от и-мейла ви, който сте посочили при закупуване на билетите ви. Клиенти, закупели билети чрез Revolut карта или сметка следва да посочат българска сметка в българска банка, за да може да бъде възстановена сумата им.

- Билети, закупени от магазини На Тъмно, ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен и-мейл на [email protected] със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин На Тъмно, както и информация подадена от клиента закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.

- Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени отново с наложен платеж обратно към клиента. За целта е нужно клиентите изпратят и-мейл на [email protected] и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон, две имена, телефон и офис на Еконт, до който да бъде изпратен наложеия платеж.

Крайният срок за връщане на билетите е 30.09.2022г.

Ключови думи: