преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Odd Crew споделиха нов сингъл и видеоклип "Wasted Days"

Публикувано на 22 Април 2022
Odd Crew споделиха нов сингъл и видеоклип
Снимка: You Tube

Odd Crew представиха видеоклипа на четвъртия сингъл от предстоящия им нов албум "Dark Matters (Part I)", който очакваме да излезе на 27 май.

Видеото на "Wasted Days", режисирано от Петър Димов - Българевеца от "Dark White Vision", продължава черно-бялата емоционално разтърсваща концепция на новата посока, в която групата възнамерява да развива в бъдеще.

Китаристът Васил Първановски коментира: „За мен „Wasted Days“ е едно от парчетата в албума с най-циклично и най-мрачно усещане. Спомням си, когато работихме по идеята, всички в групата се влюбиха в този прост и тежък риф. Това също доведе до цялостната концепция, която искахме да имаме в песента, за да запазим това мрачно усещане. Направихме видеоклипове за всички песни от албума и видеото към тази песен беше първото завършено, което гледахме. След като го видяхме, си казахме, че точно това е емоцията, която искахме да запазим за всички тях.”

"Dark Matters (Part1)" e шести студиен албум на Odd Crew, и първи който те издават с германския лейбъл Drakkar Entertainment. Бандата ще представи и пълнометражен филм към него, който ще бъде излъчен на 29 април от 19:00 в кината на Cinema City в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора.

Odd Crew споделиха и първите дати от турнето в подкрепа на новия албум, то ще започне в деня на излизането на "Dark Matters (Part I)" - 27 май в София.

Ключови думи: