преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Odd Crew ще представят пълнометражен филм към "Dark Matters (Part I)"

Публикувано на 17 Март 2022
 Odd Crew ще представят пълнометражен филм към

Новият албум на българската банда ODD CREW, озаглавен „Dark Matters (Part I)“ ще се появи в края на месец май. Бандата ще представи и пълнометражен филм към него, който ще бъде излъчен на 29 април от 19:00 в кината на Cinema City в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора.

Филмът ще включва всички клипове на осемте песни от предстоящия албум пред-премиерно, кадри от създаването им, както и интервюта с групата.

Във филма Odd Crew споделят какво ги е вдъхновило за написването на албума и какъв е процесът по създаването на всяка една песен от него. Режисьор и главен оператор е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор – Никола Копаров.

Odd Crew споделят: „Идеята за филма дойде от режисьора Петър Димов съвсем спонтанно, още докато обсъждахме сюжетите на видеоклиповете. Решихме, че един такъв материал ще обедини още повече осемте видеа и ще документира и предаде нашите емоции покрай създаването на целия албум. Разказахме повече за себе си, включихме наши архивни кадри като деца, кадри от личния ни живот, кадри в и извън студиото и процеса по създаване на песните, кадри по време на снимките на клиповете. Споделихме всичко, в което дълбоко вярваме и усещаме, искрено и неподправено. Разказахме историята на бандата, на този албум и пътя, който изминахме досега.”

От трейлъра на филма, който можете да видите по-долу, разбираме, че албумите, озаглавени „Dark Matters“ ще са четири, а това ще е първият от тях.

Odd Crew вече разкриха, че новият им албум ще бъде „по-тежък и бавен“, а песните в него са записани, миксирани и мастерирани от бандата в тяхното собствено „ButcherHouse Studio“.

Билети за прожекциите могат да бъдат намерени в мрежата на Cinema City.

Ключови думи: