преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

ODD CREW представиха новия сингъл „Morning Lights”

Песента е придружена и от видеоклип

Публикувано на 10 Декември 2021
ODD CREW представиха новия сингъл „Morning Lights”

ODD CREW предпремиерно представиха първия сингъл “Morning Lights” - част от предстоящия им шести студиен албум, озаглавен Dark Matters (Part 1). Сега, чрез плеъра по-долу, можете да гледате онлайн и официалния видеоклип към парчето. Песента е и първо загатване за звученето на новия материал, който се очаква през 2022-ра година.

Режисьор и главен оператор на клипа е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор - Никола Копаров. Драматичните кадри са снимани в столичния квартал „Дружба 2“, където момчетата от групата са израснали, а самите те споделят, че „този проект е най-мрачното и меланхолично нещо“, което са правили досега.

ODD CREW вече разкриха в социалните си мрежи, че новият им албум ще бъде „по-тежък и бавен“, а песните в него са записани, миксирани и мастерирани от бандата в тяхното собствено „ButcherHouse Studio“. Те ще са осем на брой - 

  1. Morning Lights
  2. Faith Beneath Me
  3. The Moment
  4. Wasted Days
  5. In Your Brain
  6. Walk A Mile
  7. Farewell
  8. Desert Skies 

Музиката на бандата ще бъде издавана занапред от германския лейбъл Drakkar Entertainment, като предстои скоро да бъдат обявени повече подробности за предстоящите сингли и предварителната продажба на албума.

Ключови думи: