преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Odd Crew празнуват 24-та си годишнина с онлайн стрийм на "Dark Matters - Part I - The Movie"

Публикувано на 01 Август 2022
Odd Crew празнуват 24-та си годишнина с онлайн стрийм на
Снимка: Odd Crew

Днес е специален ден за Odd Crew. На 1-ви август 1998 г. Васко Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян „Бонзи“ Георгиев се събират за първа репетиция и така започва съвместният им музикален път. От тогава са минали цели 24 години изпълнени с множество албуми, турнета, а вече и пълнометражен филм.

В края на месец април „Dark Matters – Part I – The Movie“ беше излъчен в киносалоните в големите градове в страната, а днес точно в 21:00 ч. ще бъде наличен онлайн за пръв път. Лайвстриймът ще се осъществи чрез системата на EpayGo, а от утре филмът ще бъде наличен и на сайта на бандата.

„Dark Matters – Part I – The Movie“ разказва историята на групата, историята зад новия албум и създаването на всичките осем нови видеоклипа. Включени са и интервюта, проведени от създателя и „глас“ на радио „Тангра Мега Рок“ Васил Върбанов и водещия и създател на телевизионното предаване за рок и метъл музика „Фрактура“ Васко Катинчаров. Режисьор и главен оператор е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор - Никола Копаров .

 

Ключови думи: