преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Норвежците Borknagar идват за първи път у нас

Публикувано на 08 Юли 2022
Норвежците Borknagar идват за първи път у нас
Снимка: BGTSC

Норвежката банда Borknagar идва за първи път у нас по покана на BGTSC. Концертът ще се състои на 26 август от 19 часа в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от регионално турне с репертоар, включващ най-доброто от творчеството на групата.

Норвегия е добре известна с приноса си в метъл музиката, а Borknagar са една от най-уважаваните и чакани от родните фенове групи. Приятна смес от мелодични фолк, блек и прогресив метъл теми преплетени с текстове за природа, космос, паганизъм и философия е най-краткото описание на многопластовата музика на групата от Берген.

След 10 дългосвирещи албума и една компилация, през 2019 година на пазара се появява и най-високо оценената творба на групата озаглавена „True North”. Най-големите метъл медии я поставят начело в своите чартове, а феновете категорично я издигат на пиедестал. С композиции от нея и най-доброто от дискографията си групата от Норвегия ще „охлади“ горещия август у нас.

Билетите ще влязат в продажба този понеделник(11 юли), онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Ключови думи: