преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Концерт на Chop Suey и Machine Head UK в София през октомври

Вечер с творчеството на System of a Down и Machine Head!

Публикувано на 07 Април 2023
Концерт на Chop Suey и Machine Head UK в София през октомври
Снимка: BGTSC

Chop Suey и Machine Head UK идват за концерт в София на 8 октомври в клуб Mixtape 5.

Chop Suey e all-star трибют на System of a Down от Обединеното кралство. В състава на групата са легендата Сам Тотман (бас) от Dragonforce, барабанистът Андре Джойзи от Breed 77 и китаристът Tommy H от пънк легендите Anti-Nowhere League. Харизматичните вокали са на Мартин Джаксън от Confyde.

След приключилите успешни турнета в Австралия, Нова Зеландия, Хърватия, Сърбия, Холандия, многобройните участия в Обединеното кралство и на фестивали, групата се отправя към Франция, Германия, Румъния, Унгария и много други европейски държави. В момента Chop Suey е водещата група, отдаваща почит към творчеството на System of a Down !

Не пропускайте красивата лудост на най-емблематичните песни на System of a Down, изпълнени от музиканти от световна класа. Ако сте ги гледали преди, този път ще са с по-дълъг и по-еклектичен сет от всякога.

Machine Head UK се завръщат след шест годишно прекъсване. Вече бивши членове на групата са легендите на китарата Ричард Шоу от Cradle of Filth и Бен Кристо от The Sisters of Mercy. В момента вокалист на групата е Рич О’Донъл от Karybdis. Шоуто на бандата е фокусирано върху емблематичните за Machine Head ‘90 и ‘00-те години.

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цената на пропуска до 10-ти април, включително, ще бъде 20 лева! От 11-ти април и до деня на концерта ще е по 25 лева. В деня на събитието и на входа на клуба - 30 лева.
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Снимка: BGTSC

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Ключови думи: