преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Китаристът Симон Йохансон вече е постоянен член на Soilwork

Публикувано на 14 Март 2023
Китаристът Симон Йохансон вече е постоянен член на Soilwork
Снимка: facebook.com/soilwork JN Lightning Photography

Малко след като завършиха първия етап от европейското си турне с Kataklysm, шведските мелодични дет метъл ветерани Soilwork са на път да започнат втората половина на турнето с вълнуващи новини. Групата приветства Симон Йохансон в редиците си като нов постоянен китарист.

„Развълнувани сме да приветстваме най-накрая Симон Йохансон в семейството на Soilwork като постоянен член. Симон е записвал с нас от 2019 г. и не само се е доказал като солиден китарист, но и като скромен човек и истински джентълмен в едни от най-предизвикателните години от историята на групата. Обичаме те и сме благодарни, че си част от нашата група", споделиха Soilwork в социалните си канали.

От своя страна Симон добавя:

„Много съм развълнуван и много смирен да бъда новият китарист в Soilwork. Фен съм на групата от много отдавна и да бъда част от наследството на Soilwork е огромна чест. За първи път започнахме да работим заедно през 2019 г., когато се присъединих като техен сесиен китарист и през това време възхищението ми към групата нарасна. Сега съм щастлив и горд да се присъединя към братята си като редовен член и съм развълнуван да бъда част от следващата глава в историята на Soilwork."

Ключови думи: