преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Kaleo споделят нов сингъл "Rock N Roller"

Публикувано на 21 Юни 2024
Kaleo споделят нов сингъл

Номиниранaта за Грами исландска рок група Kaleo сподели новия си сингъл “Rock N Roller”.

За “Rock N Roller,” Джей Джей Джулиъс Сън от Kaleo споделя: “Написах я в ранните дни на Kaleo. Започнахме да я свирим веднага и оттогава я изпълняваме в нашия сет, обикновено като последната песен на нашите концерти. Когато отидохме в студиото за предстоящия ни албум, всички решихме, че е време да запишем версия на песента и най-накрая да я пуснем в света.”

Kaleo обявиха и европейска част на турнето си „Payback Tour“, по време на което групата ще има хедлайн концерти на места из целия континент, включително емблематичната „OVO Arena Wembley“ в Лондон. Есенните концерти започват в „Sagres Campo Pequeno“ в Лисабон, Португалия, на 2-ри ноември и продължават до средата на декември. Предстоящото турне ще включва съпорт от Júníus Meyvant на всички дати, а Шейн Смит и The Saints ще се присъединят на концертите в Обединеното кралство.

„Rock N Roller“ следва скорошния сингъл на групата – „Lonely Cowboy“, който беше придружен от зашеметяващо видео, заснето в историческия Колизеум в Рим. Песента беше и първата нова оригинална музика на групата от три години насам. „Lonely Cowboy“ се основава на мека акустична китара и фонова оркестрация, докато мощните, но топли вокали остават водещата сила.

Kaleo наскоро отпразнуваха своята 10-та годишнина, като направиха зашеметяващо изпълнение на живо пред 250 от най-големите си фенове в археологическия парк на Колизеума в Рим и в сянката на световноизвестния амфитеатър. С изпълнението групата се прсъедини към редиците на Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John и Paul McCartney като единствените изпълнители с изпълнение пред емблематичния паметник. Емблематичната вечер е заснета на филм и ще бъде пусната като „KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum“ по-късно този сезон

Ключови думи: