преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Kaleo се завръщат с нов сингъл "Lonely Cowboy"

Публикувано на 29 Март 2024
Kaleo се завръщат с нов сингъл

Исландската рок група Kaleo се завърна с нов сингъл “Lonely Cowboy”. Песента е първата нова оригинална музика на групата от три години насам.

„Lonely Cowboy“ е придружен от зашеметяващо видеo изпълнение, заснето в историческия Колизеум в Рим.

„Lonely Cowboy“ е с мека акустична китара и фонова оркестрация, докато мощните, но топли вокали остават водещата сила. „Предполагам, че е време да кажем сбогом на нощния ездач“, пее вокалистът, китарист, пианист, автор на песни и продуцент JJ Julius Son, докато рисува ярка картина, подчертана от гордо и преднамерено отдаване на почит към Ennio Morricone.

JJ коментира споделянето на песента: „Чувствам се като в “спагети” уестърн и обичам тези вибрации. Приятелите и семейството ми винаги са ме насърчавали да го издам, но сега беше подходящият момент. Това е важно за мен.”

Kaleo се завръщат в Северна Америка това лято. Групата обяви серия от дати, които започват в “Dillon Amphitheatre” в Дилън, Колорадо на 14 юни, последвано от разпродадено изпълнение в легендарния “Red Rocks Amphitheatre” в Морисън, Колорадо на 16 юни. Турнето е на основни места по Западното крайбрежие и завършва в Carnation, WA в Remlinger Farms на 26 юни.

По-рано този месец Kaleo отпразнуваха своята 10-та годишнина, като изнесоха зашеметяващо изпълнение на живо пред 250 от най-големите си фенове в световноизвестния амфитеатър археологическия парк на Колизеума, Рим. Изпълнението на Kaleo се присъедини към редиците на Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John и Paul McCartney като единствените изпълнители, които някога са изнасяли наелектризиращо изпълнение пред емблематичния паметник. 

Ключови думи: