преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

In Flames с видеоклип към нов сингъл "State Of Slow Decay"

Публикувано на 14 Юни 2022
In Flames с видеоклип към нов сингъл
Снимка: Nuclearblast.com

Шведската дет метъл група In Flames сподели първа нова музика от три години насам.

Вижте видеоклипа на разбиващия нов сингъл "State of Slow Decay". Песента е продуцирана от Хауърд Бенсън, миксирана от Джо Рикард и мастерирана от Тед Йенсен.

In Flames представиха "State of Slow Decay" на живо за първи път на 10 юни на фестивала Sweden Rock Festival в Сьолвесбори, Швеция.

За "State of Slow Decay" вокалиста на групата Андерс Фриден заяви: "Винаги сме работили по нашия си начин, без никакъв натиск от външния свят. Но със завръщането ни в Nuclear Blast се вдъхновихме да напишем нов материал, който включва миналото, настоящето и бъдещето. "State Of Slow Decay" включва всичко, с което In Flames са известни, но това е повече от песен, това е изявление. Щастлив съм да споделя тази песен, като намек за това, което предстои."

In Flames обявиха, че преподписват договора си с Nuclear Blast Records, като разширяват партньорството си на световно ниво.

In Flames потеглят на турне в Сверна Америка този септември. Съпорт групи на цялата им обиколка ще бъдат бандите Fit For An Autopsy, Orbit Culture и Vended.

Още една новина свързана с шведската банда е, че в края на годината ще бъдат преиздадени на CD всички албуми на групата издадени в периода между 1994 и 2008 година.
Това включва изданията:
"Lunar Strain" + "Subterranean" EP
"The Jester Race" + "Black-Ash Inheritance" EP
"Whoracle"
"Colony"
"Clayman"
"Reroute to Remain"
"Soundtrack To Your Escape"
"Come Clarity"
"A Sense of Purpose"
"The Tokyo Showdown" (Live Album)
"Used & Abused: In Live We Trust" (Live Album)

 

Ключови думи: