преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hills Of Rock Sofia Edition става Sofia Solid

Вижте как можете да използвате предварително закупените билети

Публикувано на 02 Март 2023
 Hills Of Rock Sofia Edition става Sofia Solid
Снимка: Fest Team

Организаторите на Hills Of Rock - Fest Team публикуваха информация, че софийското издание на фестивала няма да се състои през 2023 година.

Всички, които са закупили билети за Hills Of Rock Sofia Edition 2023, могат да изберат дали да ги запазят за Sofia Solid, или да получат пълно възстановяване на заплатената сума.

Sofia Solid ще се състои на 29 юни на Арена София(Столичн Колодрум) с властелините на викингския хеви метъл Amon Amarth и германските траш величия Kreator.

Връщането на билет и възстановяване на заплатената сумата ще бъде възможно до 31 май 2023г. Инструкции за това можете да намерите на уебсайта на Fest Team

Промоционалните билети за Hills Of Rock Sofia Edition 2023 ще важат без презаверка за Sofia Solid. Като в деня на събитието всеки, представил ориганален промоционаен билет ще получи ваучер за консумация на стойност 30лв.

Закупилите билет за Hills Of Rock Sofia Edition 2023 от магазини На тъмно или касите на Fast Pay, могат да възстановят средствата си на място, спазвайки същия краен срок с дата 31 май 2023.

Ключови думи: